Проблеми та перспективи інвестування в людський капітал в Україні - Філатов, В. М.; Височіна, Л. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглянуто проблему необхідності інвестування у людський капітал як напрямок соціально-економічного розвитку України в сучасних умовах.

The article suggests the overview of the problem of the necessity to invest into the human capital as the major direction of Ukraine’s social and economic development in modern conditions.
Keywords: інновації; інвестиції; знання; наука; охорона здоров'я; держава