Людина/світ на роздоріжжі: технології, ресурси, соціальні інституції. Практичні студії - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Матеріали підготовлені до практичного семінару, який проводить кафедра філософії НТУ «ХПІ». Були присутні викладачі і аспіранти з університетів України, Літви, Китайської народної республіки. Тема для обговорення знайшла відгуки з боку кожного присутнього. Особливістю семінару стали виступи професорів, які окреслили можливі траекторії розвитку сучасного світу і запропонувати бачення проблем сучасності під філософіським кутом зору. Семінар став платформою для апробації дисертаційних / дипломних робіт аспірантів і магістрів.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; філософія; свідомість; економіка капіталізму; науково-технічний прогрес; мистецтво