Сучасне трактування економічного змісту державної підтримки розвитку олійно- жирової галузі - Жадан, Тетяна Андріївна (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2013)
У статті розглянуто та проаналізовано сучасне тлумачення сутності категорій "державне регулювання" та "державна підтримка". Запропоновано уточнене формулювання змісту державного регулювання та державної підтримки розвитку олійно жирової галузі.

In the article modern interpretation of essence of categories is considered and analysed government control and state support. It is offered formulation of maintenance of government control and state support of development of industry on the production of vegetable oils and fats.
Modern interpretation of economic maintenance of state support of development of industry on the production of vegetable oils and fats
Keywords: олійно-жирова галузь; державне регулювання; державна підтримка; механізм державної підтримки; принципи державної підтримки; функції державної підтримки; методи державної підтримки; форми державної підтримки; інструменти державної підтримки; industry on the production of vegetable oils and fats; government control; state support