Родовий відмінок - Сєдойкіна, Тетяна Миколаївна (ТОВ "Цифра Принт", 2022)
У методичних вказівках подано навчальні матеріали для самостійної роботи з дисципліни "Українська мова (для іноземців)" для студентів 1 курсу всіх спеціальностей. Основною метою методичних вказівок є ознайомлення студентів з формами іменників, займенників, прикметників у родовому відмінку, формування вмінь застосовувати форму родового відмінка в усному і писемному мовленні.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; родовий відмінок іменників; родовий відмінок займенників; родовий відмінок прикметників; назва власника