Управління пожежними підрозділами: геоінформаційний аспект - Федоряка, О. І.; Манжелей, А. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Актуалізовано можливості геоінформаційних технологій с позицій підвищення ефективності діяльності з управління великою кількістю пожежних підрозділів різного функціонального призначення.

The possibilities of geoinformation technologies are revealed in terms of increasing the efficiency of managing a large number of fire departments of various functional purposes.
Fire department management: geoinformation aspect
Keywords: пожежні підрозділи; технології GIS; fire departments; GIS technologies