Роль лідерських якостей менеджера у його професійній діяльності - Воробйова, Євгенія Вячеславівна; Левчук, О. П. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статі проаналізовано актуальну на сьогоднішній день проблему лідерських якостей менеджерів у їхній діяльності. Визначені основні риси необхідних якостей менеджера для успішної професійної діяльності.

In the article the up-to-date issue of leadership in the management of their activities. The main features of the necessary qualities of a manager for a successful career.
Role of leadership as a manager in their professional activities
Keywords: керівництво; якості ділові; управління