Вплив параметрів кування корпусів запірної арматури на течію металу та форму поковки - Дуванський, Олександр Миколайович; Чухліб, Віталій Леонідович (Вінницький національний технічний університет, 2025)
Запропоновано метод кування корпусів запірної арматури з корозійностійких сталей та визначено вплив початкових параметрів кування на течію металу та кінцеву геометрію поковки. A method for forging valve bodies from corrosion-resistant steels is proposed and the influence of initial forging parameters on metal flow and final forging geometry is determined.
Influence of initial forging parameters on metal flow and forging shape
Keywords: кування; протягування; корпуси запірної арматури; forging; drawing; valve bodies