Зменшення ймовірності відмови мережі GSM на основі зон перекриття радіозв‘язку - Поштаренко, Віктор Михайлович; Місюра, П. С.; Омельяненко, Д. В.; Щербаков, Л. В. (НТУ "ХПІ", 2007)
Представлена методика визначення потенційного поліпшення якості зв’язку шляхом зменшення ймовірності блокування, та проведена оцінка її для різних кратностей перекриття і різних варіантів відношення радіусів стільника і зв’язку.

The method of determination of potential improvement of quality is presented by decreasing of such important parameter as probability of blocking, and the estimation of it is conducted for different values of overlapping and different variants of relation of radiuses of cell and connection.
Keywords: базова станція; хендовер-виклики; стандарт GSM; система CDMA; зони перекриття