Управління конкурентним потенціалом підприємства - Іванченко, А. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті запропоновано методичний підхід до аналізу, оцінки та покращення конкурентного потенціалу підприємства (на прикладі ВАТ “Турбогаз”).

The methodical approach to analyzing, evaluating and improving the competitive capacity of enterprises is suggested in the article (as example "Turbogaz" PJSC).
Keywords: ВАТ "Турбогаз"; підхід методичний; модель інформаційна; SPACE-Матриця