Конспект лекцій з дисципліни "Програмування та алгоритмізація" - Савченко, Микола Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Лекції, які увійшли до даного посібника, були прочитані доцентом Савченко Миколою Володимировичем восени 2024 року для студентів 2-го курсу кафедри Системи інформації. Відбір матеріалів до цього курсу у великій мірі був пов'язаний з назвою останнього, оскільки потрібно було познайомити з величезним масивом інформації, яка стосується використанню програмування в інформаційних технологіях. З курсом у більш повному об’ємі можна познайомитись на сайті курсу за адресою: https://classroom.google.com/c/NjI4ODM4NTkwODNa?cjc=rw5pem5
Keywords: конспект лекцій; програмування; алгоритмізація; алгоритми; мови програмування; мова Python