Оптимізація схеми підготовки вугілля до коксування - Коваль, Валентин Валерійович; Мірошниченко, Денис Вікторович; Богоявленська, Олена Володимирівна (Крок, 2023)
Монографія спрямована на розвиток наукових основ і уявлень щодо оптимізації схеми підготовки вугільної шихти до коксування з точки зору визначення розмолоздатності вугільної шихти виходячи з розмолоздатності її компонентів.
Keywords: монографія; коксування; вугілля; вугільна шихта; розмолоздатність вугільної шихти; дробильне відділення