Методичні рекомендації до написання дипломної роботи - Раєвнєва, Олена Валентинівна; Аксьонова, Ірина Вікторівна; Койнаш, Марина Іванівна; Мілевська, Тетяна Сергіївна (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, 2024)
Подано методичні рекомендації щодо порядку написання магістерської дипломної роботи, інформацію щодо завдань і формування її тематики. Наведено вимоги до структури, змісту, правил оформлення та захисту дипломної роботи. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Бізнес-статистика і аналітика» другого (магістерського) рівня.
Keywords: методичні рекомендації; завдання дипломної магістерської роботи; тематика дипломних магістерських робіт; вимоги до захисту дипломної магістерської роботи; оформлення змісту дипломної роботи; оформлення списку використаної літератури