Актуальні проблеми використання трудового потенціалу підприемства - Коваленко, Г. М.; Толкач, К. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
В даній статі розглянуті основні складові трудового потенціалу, погляди на управління та ефективність використання трудового потенціалу

In this article describes the main components of labour potential, the views of management and the efficiency of the use of labour potential
Аctual problems of use of labor potential of the enterprise
Keywords: трудові ресурси; праця; економічні стосунки; використання людських здібностей; працівники