Математическая модель трансмиссии автомобиля, оборудованного для ремонта нефтяных и газовых скважин - Самородов, Вадим Борисович; Мандрыка, Владимир Ростиславович; Островерх, Александр Олегович (НТУ "ХПИ", 2010)
Розроблена математична модель із урахуванням параметрів силової установки, запропонованої двох потокової трансмісії, що використовується як при підйомі, так і під час спуску колони труб, дозволяє проводити дослідження з визначення динамічної завантаженості трансмісії, як для базової, так і модернізованої машини.
Keywords: объемный гидропривод; ОГП; дифференциальные уравнения; КПД; ХЗТО; динамическая нагруженность трансмиссии