Удосконалення трифазних вентильних індукторних генераторів - Лущик, В'ячеслав Данилович; Дяченко, Володимир Валентинович (НТУ "ХПІ", 2007)
Розглянутий індукторний генератор для автомобілів, у якого на зубцях статора розміщені катушки обмотки якоря і катушки обмотки збудження. Досліджуються різні способи удосконалення генератора.

An automobile induction inverter-fed generator is considered, the armature winding coils and field winding coils located on the generator stator projections. Different ways of the generator improvement are studied.
Improvement of three-phase inverter-fed induction generator
Keywords: індукторний генератор; автомобілі; автотракторні генератори; катушки обмотки якоря; катушки обмотки збудження; вентильний індукторний генератор; automobile induction; improvement