Демченко, М. В.Шумєєва, М. О.Овсяннікова, Тетяна Олександрівна2020-11-272020-11-272017Демченко М. В. Необхідність впровадження функціональних продуктів харчування / М. В. Демченко, М. О. Шумєєва, Т. О. Овсяннікова // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 6-й Междунар. науч.-практ. конф., 1-2 ноября 2018 г. / ред. кол. Л. Л. Товажнянский [и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Харьков : [б. и.], 2018. – С. 20-21.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/49518ukвітамінимікроелементимармеладорганічні кислотиагарстуднеутворювачтемператураНеобхідність впровадження функціональних продуктів харчуванняThesis