Зінченко, Марія ГеоргіївнаЗабіяка, Наталія Анатоліївна2024-04-022024-04-022022Технохімічний та мікробіологічний контроль виробництва спирту [Електронний ресурс] : лаб. практикум : з курсу "Спеціальне обладнання переробних виробництв сільськогосподарської продукції. Частина 1" : для студентів усіх форм навчання спец. 133 "Галузеве машинобудування" спеціалізації 133.07 "Обладнання переробних і харчових виробництв" / Зінченко М. Г., Забіяка Н. А. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – 68 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/75985У першій частині лабораторного практикуму докладно описано методику й техніку виробництва етилового спирту з меляси в лабораторних умовах. Викладено хімічні та мікробіологічні методи технологічного контролю спиртового виробництва на стадіях приготування та зброджування мелясного сусла; наведені приклади розрахунків основних контрольних показників процесу. У посібник включено рецепти приготування розчинів живильних середовищ, реактивів, що використовуються в аналізах. Практикум призначений для студентів спеціальності «133 Галузеве машинобудування» спеціалізації 133.07 «Обладнання переробних і харчових виробництв»ukлабораторний практикуммікробіологічний контрольвиробництво спиртутехнохімічний контрольетиловий спиртмелясне суслоТехнохімічний та мікробіологічний контроль виробництва спиртуLearning Objecthttps://orcid.org/0000-0001-7984-2881