Експортний потенціал української економіки - Драгун, Олексій Сергійович; Гаврись, Ольга Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Низькотехнологічний характер економіки України заважає досягненню сталого економічного зростання, тому необхідною умовою розвитку економіки є активізація експорту інноваційної продукції на світовому ринку технологій, оскільки найбільш динамічним сектором світової торгівлі на сьогодні є торгівля високотехнологічною продукцією.
Keywords: експорт; структура ВВП; інноваційна продукція