Виявлення сутності оборотного капіталу підприємства та аналіз його використання - Ящук, Д. Л. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті визначається сутність оборотного капіталу підприємства поглядами різних закордонних та вітчизняних вчених. Особлива увага приділяється аналізу оборотного капіталу на підприємствах та визначенню його ефективного використання.

This article defines the essence of working capital enterprise views of various domestic and foreign scientists. Special attention is paid to the analysis of working capital in the business and determining its effective use.
Keywords: економіка; кризовий період; вчені-економісти; працюючий капітал; поточні активи; поточні пасиви