Методичні аспекти управлінського аналізу реалізації продукції - Шум (Семенець), Аліна Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2013)
In this article the value of management analysis of product realization is considered for budgeting. The methodical going is offered near realization of management analysis of product realization at budgeting of sales.

У статті розглянуто значення управлінського аналізу реалізації продукції для бюджетування. Запропоновано методичні підходи до проведення управлінського аналізу реалізації продукції при складанні бюджету продаж.
Keywords: управлінський облік; оптимізація реалізації продукції; бюджетування; бюджет продаж; формування товарного асортименту