Програмне забезпечення з оптимізації портфеля проектів підприємства для планового періоду - Кононенко, Ігор Володимирович; Букрєєва, Карина Сергіївна (Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут", 2010)
Представлена загальна характеристика і функціональні можливості програми "Оптимізація портфелів", створеної для реалізації методу оптимізації портфеля проектів підприємства для планового періоду. Розв'язано задачу формування портфеля критичних технологій в енергетиці.

The general characteristic and functionality of the program "Portfolio Optimization", which created for the implementation of the method of project portfolio optimization for the planning period, is presented. The problem of optimization of a portfolio of critical technologies in the energy sector is solved.
The program of the project portfolio optimization for the planning period
Keywords: енергетика; проект; диверсифікація; управління портфелями; project; portfolio; optimization; software; energetics