Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Вивчення характеристик процесу сушіння" - Толчинський, Юрій Абрамович; Литвиненко, Євгенія Ігорівна; Ділова, Олена Євгеніївна (ФОП Шейніна О. В., 2019)
Мета роботи: вивчити процес інфрачервоного сушіння; визначити кінетику процесу; вирахувати коефіцієнти тепло- і масовіддачі на поверхні тіла, що висушується, в умовах постійної швидкості сушіння.
Keywords: методичні вказівки; експериментальні установки; кінетика сушіння; кількість вологи; коефіцієнти тепловіддачі; фізичні характеристики повітря