Методичні рекомендації з організації і проведення наукової (або виробничої) практики здобувачів третього (доктор філософіі) рівня вищої освіти ОНП "Маркетинг" спеціальності 075 "Маркетинг" (2022 р.) - Райко, Діана Валеріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Методичні рекомендації з організації і проведення наукової (або виробничої) практики здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти ОНП "Маркетинг" спеціальності 075 "Маркетинг". Практика, будучи складовою навчального процесу, проводиться з метою забезпечення практичного використання компетентностей, отриманих здобувачем за весь попередній період навчання, а також формування професійних навичок щодо збору матеріалів для написання дисертаційної роботи та підготовки бази до професійної діяльності.
Keywords: методичні вказівки; методичні рекомендації; наукова практика; маркетинг; доктор філософії; дисертаційна робота