Основи дослідження лінійних динамічних систем у середовищі пакету MATLAB - Асмолова, Лариса Валеріївна; Шамардіна, Віра Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
В лабораторному практикумі наведена методика виконання лабораторних робіт на персональному комп’ютері з використанням програми імітаційного моделювання у пакеті MATLAB Simulink. Розглянуто питання дослідження типових динамічних ланок, що описуються передавальними функціями. Практикум призначений для студентів усіх форм навчання за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.
Keywords: графічні зображення; команди оформлення графіків; основні прийоми форматування; SIMULINK; створення текстових написів