Бібліографія праць БЕЛЯЄВОЇ АЛЛИ ІВАНІВНИ - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Бібліографія праць містить відомості про науковий доробок докторки фізико-математичних наук, професорки Беляєвої Алли Іванівни за період з 1963 по 2021 рік. Список створено в рамках проекту «Жінки — гордість НТУ «ХПІ
Keywords: біобліографія; вчені ХПІ; публікаційна діяльність