Склад газодифузійного анода - Байрачний, Володимир Борисович; Байрачний, Борис Іванович; Тульська, Альона Геннадіївна; Сінкевич, Ірина Валеріївна (ДП "Український інститут промислової власності", 2015)
Склад газодифузійного анода містить у собі основу з поруватого графіту з нанесеним каталітично активним шаром. До складу каталітично активного шару введено суміш активованого вугілля та оксиду металу. Як метал використовуються Ru, Mo, W.
Keywords: модель корисна; патент; електрод газодифузійний; графіт; вугілля активоване