Правові проблеми контрафактної продукції в умовах розвитку електронної торгівлі - Ткачов, Максим Михайлович; Перерва, Петро Григорович (ТОВ "НВП "Інтерсервіс", 2022)
Доведено, що в умовах, коли онлайн-торгівля стала пріоритетною формою реалізації товарів, проблема продажу підробок через шахрайські інтернет-магазини, акаунти в соціальних мережах, які видають себе за оригінальний бренд, набуває ще більших масштабів.
Keywords: контрафакт; цифрова економіка; інтелектуальна власність; збитки; електронна торгівля