Стратегія інноваційного розвитку економіки: бізнес, наука, освіта - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2013)
Представлено збірник матеріалів, у якому розглянуті питання основних сучасних проблем управління в різних сферах виробничо-підприємницької діяльності, зосереджено увагу на стратегіях інноваційного розвитку економіки на сучасному етапі. Для викладачів, науковців, здобувачів, фахівців, аспірантів і студентів економічних і управлінських спеціальностей.
Strategy of innovative development of economy: business, science, education
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; інтелектуальний потенціал; економіка; інноваційна діяльність; конкурентоспроможність економіки; менеджмент; ринок праці; соціально-трудові відносини; управління людськими ресурсами; соціальна відповідальність; інтеграційні процеси; інноваційні технології; управління бізнесом; підприємництво; енергоринок; енергозбереження