Навчальна програма дисципліни професійної та практичної підготовки "Прикладна теорія коливань" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2010)
Учбова дисципліна "Прикладна теорія коливань" належить до спеціальних теоретичних курсів. Ії програму складено з урахуванням того, що загальні відомості про коливальні процеси, основні поняття та визначення студентами отримані в курсах загальної фізики та теоретичної механіки. Курс складається з двох частин. Першу з них присвячено системам з скінченим числом ступенів свободи, а друга – системам з розподіленими параметрами. Такий поділ відповідає як класичній структурі курсів теорії коливань, так і прикладному характеру даної дисципліни. Основні теоретичні положення і ілюструються прикладами розв’язку задач з практики проектування та розрахунку транспортних машин
Keywords: теорія малих лінійних коливань; крутильні коливання; коливання нелінійних систем; теорія нелінійних коливань