Консерваційне пластичне мастило - Григоров, Андрій Борисович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2019)
Консерваційне пластичне мастило, отримане на базі поліетиленових відходів складається з фракцій з температурами кипіння вище 320 °C, отриманими шляхом термічної деструкції попередньо подрібненого поліетилену високого або низького тиску, або їх суміші, у які додають 0,1-0,5 % (мас.) антиоксиданту та 0,1-1,5 % антикорозійної присадки.
Keywords: патент; хімічна промисловість; поліетиленові відходи; антиоксиданти; антикорозійні присадки