Систематизація методів калькулювання та систем обліку витрат підприємства - Жадан, Тетяна Андріївна; Куліш, Олександра Олександрівна (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017)
Тези присвячені проблемам систематизації та розкриття характерних особливостей методів калькулювання і систем обліку витрат підприємства, які впливають на ефективність прийняття рішень, планування рівня прибутку, оптимізацію та покращення фінансового стану підприємства.
Keywords: облік; витрати; калькулювання; попередільний (попроцесний) метод; позамовний метод; нормативний метод; АВС-калькулювання; система "job-costing"; попроцесне калькулювання; система "Target Costing"; система "Kaizen Costing"