Підвищення фінансової складової економічної безпеки через розвиток обліково-аналітичного інформаційного забезпечення діяльності підприємства - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Львівська комерційна академія, 2013)
Встановлено епістемологічний підхід до понять "економічна безпека", "фінансова безпека" та "фінансово-економічна безпека". Обґрунтовано необхідність підвищення фінансової складової економічної безпеки через розвиток обліково-аналітичного інформаційного забезпечення діяльності підприємства.

Established epistemological approach to the concepts of "economic security", "financial security" and "economic and financial security." The necessity of increase of financial constituent of economic security through the development of accounting and analytical informative providing of enterprise activity is proved.
An increase of financial constituent of economic security through the development of accounting and analytical informative providing of enterprise activity
Keywords: бухгалтерський облік; фінансово-економічна безпека; економічна безпека; фінансова безпека; нформаційне забезпечення; accounting; financial and economic security; economic security; financial security; informative providing