Підвищення якості послуг підприємства ресторанного господарства в системі ринкових відносин - Науменко, Марія Олексіївна; Гура, Тетяна Віталіївна; Ковширко, В. С. (Українська державна академія залізничного транспорту, 2013)
В статті розглянуто сутність якості послуг та можливі шляхи підвищення якості послуг для забезпечення ефективного розвитку підприємства і підвищення його конкурентоспроможності.

In articles the essence of quality of services and possible passages of an upgrading of services for maintenance of effective development of the enterprise and increasing of its competitiveness are considered.
Upgrading of services of the enterprise of a porterhouse facilities
Keywords: підприємства ресторанного господарства; якість послуги; якість обслуговування; управління якістю; конкурентоспроможність; система якості послуг; quality of service; enterprise of a porterhouse facilities; competitiveness; quality management