Нове в медіаосвіті: науково-педагогічна блогодидактика - Білецький, Володимир Стефанович; Онкович, Ганна Володимирівна; Онкович, Артем Дмитрович (Плай, 2018)
У публікації автори аналізують проблему використання соціальної мережі у розвитку і саморозвитку професійної компетентності особистості. Показано це на прикладі науково-педагогічної блогодидактики, котра нині переживає свій розквіт. Автори розглядають вітчизняний медіаосвітній фактаж і пропонують нові інструментальні технології щодо використання соціальної мережі в освітньому процесі вищої школи.

In the paper, the authors analyze some problems concerning using social networks for the development and self-development of individual’s professional competence. Scientific and pedagogical blog-didactics are the examples that have proven their efficiency and are now experiencing their heyday. The authors consider the national media education cases and offer new instrumental technologies for using the social network in the educational process of the higher school.
New in media education: scientific and pedagogical scientific blog-didactics
Keywords: соціальні мережі; навчальний процес; освітній простір; медіадидактика; інформаційні технології; social network; educational space; media education technologies; media didactics; pedagogical scientific blog-didactics