Методичні вказівки до практичних занять з розвитку навичок читання та усного мовлення англійською мовою за спеціальністю "Нано- та мікротехнології" - Лазарєва, Ольга Ярославна (НТУ "ХПІ", 2010)
Методичні вказівки складно з 9 автентичних тематичних текстів, споряджених міні-словником та низкою вправ, що дозволяють студентам розширити свій словарний запас, відпрацювати різні розмовні моделі, активізувати комунікативні навички. Окремий розділ «Supplementary Reading» містить 5 додаткових текстів, які студенти можуть використовувати для самостійного опрацювання, підготування доповідей тощо
Keywords: нанотехнологія