Распознавание сигналов донабора номера в импульсном режиме в присутствии полигармонической помехи - Колбасин, Вячеслав Александрович (НТУ "ХПИ", 2006)
У роботі розглянуто двохетапний метод розпізнавання сигналу донабору номера в імпульсному режимі у присутності полігармонічної перешкоди. На першому етапі, використовуючи розходження в тривалостях інтервалу стаціонарності перешкоди й корисного сигналу, виконується послаблення перешкоди. Потім виконується виявлення диференціалів фронтів (ДФ) як виражених максимумів потужності сигналу. На другому етапі, використовуючи позиції ДФ, виконується розпізнавання переданих цифр.
Keywords: системы компьютерной телефонии; СКТ; телефонный аппарат; дифференциалы фронтов; спектральная плотность мощности