Чаплигін, Л. А.Півень, Олена Миколаївна2024-02-112024-02-112023Чаплигін Л. А. Розробка рецептури шоколадно-горіхової пасти з використанням планів Шеффе / Л. А. Чаплигін, О. М. Півень // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 619.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73939ukкондитерські виробишоколадні пастирецептури шоколадних пастмелені горіхирецептури шоколадно-горіхових пастшоколадні пасти для людей з цукровим діабетоморганолептичні показникисмако-ароматичні показникиоптимізація складусімплекс-ґратчасті плани Шеффепланування експериментурецептурні компонентидегустаціядегустаційна оцінкаматематичні моделірівняння регресіїтрикомпонентні системиорганолептична оцінкашоколадно-горіхова паста "Горіховичок"Розробка рецептури шоколадно-горіхової пасти з використанням планів ШеффеArticle