Методичні аспекти аналізу фінансової звітності підприємства - Шуняєва, А. Ю. (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті розглянуто методичні аспекти аналізу фінансової звітності підприємств в сучасних умовах. А також, які існують складності при аналізі.

The article is devoted to the methodological aspects of analysis of enterprises financial accounts in modern circumstances. The difficulties of analysis are also considered.
Keywords: економічний аналіз; баланс; кризова ситуація; фінансова стабілізація; фінансова стратегія; неплатоспроможність