Особливості інтегрування моделі компетенцій в систему управління персоналом на вітчизняних підприємствах - Лелюк, Д. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті доведено необхідність адаптації моделі компетенційи до існуючої на підприємстві системи. Розглядаються основні напрямки, за якими модель компетенцій може впливати на існуючу систему управління персоналом. Визначені особливості її інтеграції по вказаних напрямках в практиці вітчизняних підприємств. Проаналізовано можливість використання ланої моделі лише для виконання окремих функцій управління персоналом.

In the article the necessity of competency model adaptation to the company’s existing HR system is proved. This article deals with the main directions competency model can influence HR system. The peculiarities of its integration into Ukrainian companies’ practices are defined. The possibility of competency model use for realization of only few HR functions is analyzed.
Keywords: HR-управління; рекрутинг; оцінювання; мотивація; розвиток персоналу