Особливості евент-маркетингу в промисловості - Ткачова, Надія Петрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В науковій доповіді визначено особливості промислового івент-маркетингу: технічна специфіка аудиторії — потрібна висока професійність у подачі матеріалу; менша кількість учасників, але вищий рівень ухвалення рішень; довготривалий цикл продажу, і подія є лише частиною складного B2B-процесу; індивідуальний підхід до учасників (індивідуальні консультації, демонстрації); необхідність залучення інженерного персоналу до підготовки і проведення подій.
Keywords: маркетинг; івент-маркетинг; конференції; особливості; переваги; ефект; промислові підприємства; B2B-процес