Перспективи підвищення інформативності про людський капітал в бухгалтерській звітності підприємства - Катаєва, Ольга; Давидюк, Тетяна Вікторівна (Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана, 2011)
У статті показана необхідність перегляду змісту бухгалтерської звітності підприємств перед власниками та інвесторами шляхом розумного балансу між релевантністю звітів і надійністю інформації, поданої в них щодо основних чинників вартості та соціально-економічної діяльності конкретного підприємства.
Keywords: бухгалтерський облік; людський капітал; теорія інтелектуального капіталу; фінансова звітність; управлінська звітність