Чоні, І. В.2017-07-052017-07-052009Чоні І. В. Розробка технології похідних соусів на основі соусів закусочних / І. В. Чоні // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 15. – С. 115-119.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/30526У статті наведено дослідження, які дозволили розробити похідні соуси, що дає можливість розширити асортимент і регулювати енергетичну цінність раціонів.ukстабілізатори штучного походженняструктуроутворювачі рослинного походженнякруп’яне борошноемульсіїорганолептичні показникиРозробка технології похідних соусів на основі соусів закусочнихArticle