Розробка технології похідних соусів на основі соусів закусочних - Чоні, І. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті наведено дослідження, які дозволили розробити похідні соуси, що дає можливість розширити асортимент і регулювати енергетичну цінність раціонів.
Keywords: стабілізатори штучного походження; структуроутворювачі рослинного походження; круп’яне борошно; емульсії; органолептичні показники