Методичні вказівки до лабораторної роботи 1 "Знайомство з середовищем імітаційного моделювання AnyLogic" - Гамаюн, Ігор Петрович; Єршова, Світлана Іванівна; Копп, Андрій Михайлович; Лютенко, Ірина Вікторівна; Мельник, Каріна Володимирівна; Янголенко, Ольга Василівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Методичні вказівки містять завдання для виконання лабораторних робіт для студентів базових напрямків "Програмна інженерія", "Комп'ютерні науки". Мета навчальної дисципліни є опанування студентами теоретичних основ імітаційного моделювання, надання студентам систематизованих знань про основні моделі, методи та технології, які використовуються для цього використовуються; отримання студентами теоретичних знань та практичних навичок роботи з сучасними технологіями; формування у студентів аналітичних здібностей, які б дозволили робити обґрунтований вибір методів, засобів та технологій при рішенні задач предметної області.
Keywords: стейтчарти; анімація; презентація; проект Balls; структурна діаграма