Особливості формування автоматичного керування системою прогріву двигуна внутрішнього згорання з тепловим акумулятором - Грицук, Ігор Валерійович; Прилепський, Ю. В.; Адров, Дмитро Сергійович; Комов, А. П.; Предко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті представлені результати формування автоматичного керування системою прогріву двигуна внутрішнього згорання з тепловим акумулятором в процесі пуску і прогріву. Обґрунтувано склад і взаємодію елементів схеми автоматичного керування системою прогріву двигуна внутрішнього згорання з тепловим акумулятором в процесі пуску і прогріву. Розроблена система прогріву двигуна внутрішнього згорання дозволяє проводити дистанційне і автоматичне керування роботою і тепловою підготовкою двигуна в структурі інтелектуальних транспортних систем.

The article presents the results of the automatic control system of forming an internal combustion engine warm with heat storage during the start and warm-up. The developed system of an internal combustion engine warms allows remote control and automatic operation of motor preparation and thermal structure of intelligent transport systems
Particularities of the shaping the autocontrol by system of the heating of the engine of internal combustion with heat battery
Keywords: автоматичне керування; тепловий акумулятор; відпрацьовані гази; бортовий інтелектуальний діагностичний комплекс; automatic control; thermal battery; exhaust gases; on-board intelligent diagnostic system