Якушенков, О. Д.Півень, Олена Миколаївна2024-02-122024-02-122023Якушенков О. Д. Оптимізація рецептури плодового дистиляту / О. Д. Якушенков, О. М. Півень // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 627.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73972ukплодові дистилятиалкогольні напоїабрикосовий плодовий дистилятсімплекс-ґратчасті плани Шефферецептурні компонентидегустаціяорганолептична оцінкаорганолептична експертизарегресійний аналізрецептури напоїворганолептичні показникиматематичні моделірівняння регресіїтрикомпонентні системиОптимізація рецептури плодового дистилятуArticle