Бухкало, Світлана Іванівна2016-09-282016-09-282014Бухкало С. І. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) : підручник / С. І. Бухкало ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Київ : Центр навчальної літератури, 2014. – 412 с.966–364–093–6https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/23501Викладено основи тестових завдань з лабораторного практикуму курсу загальна технологія харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних, біохімічних та технологічних закономірностей на прикладах великотоннажних виробництв. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими технології, аналізу та розрахунку основних показників процесів виробництва харчової галузі. Приведені необхідні розрахункові формули визначення властивостей сировини та продуктів, норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.ukхарчова промисловістьтехнологія харчових продуктівпродукти харчуванняклейковинатехнологія борошнаборошномельно-круп'яна промисловістьтехнологія майонезутехнологія дріжджівкомплексні інноваційні технологіїсолодячмінькрохмальЗагальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання)General food technology in examples and problems (task in the tests)Book chapter