Шляхи підвищення конкурентоспроможності металургійної галузі - Майборода, О. Є. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті проаналізовано сучасний стан металургійної галузі в Україні, розглянуті наслідки світової кризи на прикладі інших держав, проаналізовано структуру виробництва продукції. Метою даної статті є визначення пріоритетів щодо вирішення проблем підвищення конкурентоспроможності на підприємствах металургійного комплексу.

The article analyses the modern state of the metallurgical industry in Ukraine, discussed the effects of the global crisis on the example of other States, the structure of production. The aim of this article is to define the priorities in the decision of problems of increase of competitiveness at the enterprises of metallurgical complex.
Keywords: металургійний комплекс; промислові підприємства; структура виробництва; інвестиції; економіка; ресурси; metallurgical industry; enterprise; production; investments; economy; resources