Модель формування управлінської компетентності майбутніх магістрів лісового господарства - Макодзей, Л. І. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглядається модель формування управлінської компетентності майбутніх магістрів лісового господарства, яка містить концептуально-змістовий, організаційно-технологічний, умовний та діагностично-результативний блоки

In the article the author analyses the model of forming of management competence of future masters in forestry, which includes conceptual content, organizational-technological, conditional and diagnostic-effective blocs
Model of formating of management competence of future masters in forestry
Keywords: критерії сформованості; концептуально-змістовий блок; мета; методологічні підходи; професійна підготовка; ВЗН; організація навчального процесу