Проблеми обліку доходів підприємства та перспективи їх вирішення - Бровко, О. Т.; Деревянко, А. В.; Стопчак, Н. О. (НТУ "ХПИ", 2008)
У статті окреслено проблеми обліку доходів підприємства, розкрито сучасний стан цього ключового напряму обліку, з'ясовано перспективи вирішення проблем обліку доходів підприємства.

In the article outlined problems of accounting of incomes of enterprise, the modern state of this key trend of account is exposed, the prospects of working out the problems of accounting of incomes of enterprise are found out.
Keywords: управління підприємством; обліково-контрольна система; бухгалтерський облік; фінансово-кредитні можливості