Методичні аспекти оцінки інформаційного середовища функціонування та розвитку підприємства - Мазоренко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
Стаття присвячена особливостям оцінки інформаційного середовища функціонування та розвитку підприємства. Визначено структурні елементи інформаційного середовища функціонування та розвитку підприємства. Запропоновано методичний підхід щодо оцінки інформаційного середовища функціонування та розвитку підприємства, який включає кількісну оцінку рівня використання внутрішніх ресурсів функціонування та розвитку підприємства та якісну оцінку рівня стратегічної спрямованості діяльності підприємства.

The article is devoted to the peculiarities of assessment of the information environment of a company’s functioning and development. Structural elements of the information environment of a company’s functioning and development are defined. Methodical approach of assessment of the information environment of a company’s functioning and development that includes quantitative assessment of the level of use of a company’s functioning and development internal resources and qualitative assessment of the level of strategic direction of the company is suggested.
Keywords: підхід методичний; показник таксономічний; ресурси внутрішні; оцінка кількісна; оцінка якісна; стратегія розвитку; information environment; functioning of company; development of company; methodical approach; taxonomic indicator